Jos gaat met pensioen

31.30.2022

Na een rijke carrière van 45 jaar heeft onze gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur Jos Muyldermans besloten om per 31/03/2022 met pensioen te gaan.

Het was in de jaren 70 van de vorige eeuw dat de jonge Jos zijn ouders Lucien en Simonne begon mee te helpen in hun natuurvoedingswinkel in het hartje van Sint-Niklaas. Gedurende zijn eerste jaren was Jos commercieel verantwoordelijk voor de verkoop in de Vlaamse winkels. Jaar na jaar nam Jos meer operationele verantwoordelijkheden op en ontwikkelde hij de Hygiena handelsactiviteiten voor suiker, gedroogd fruit, noten en zaden. Jos werd zelf één van de referenties op het vlak van import van kwalitatieve bio suikers in Europa.

"Ik kan met een gerust gevoel de fakkel doorgeven aan Yves en de rest van het huidige Hygiena team", aldus Jos.

Het takenpakket als algemeen directeur wordt vanaf 01/04/2022 overgenomen door Yves Bruggeman, die kan bogen op een gedegen ervaring in algemeen management in de voedingsbranche. Hiermee is de toekomst van Hygiena NV als één van de belangrijke aanbieders van biologische, natuurlijke en bulkproducten in de Benelux verzekerd.

"Met een vakkundig team, een sterk merkenportfolio en permanente investeringen in automatisatie en infrastructuur blijft Hygiena zijn pijlen richten op het leveren van een onberispelijke klantenservice. We zien de 'bio-toekomst' met vol vertrouwen tegemoet", aldus Yves.

Het familiale karakter van de firma blijft behouden met Bruno, Peter, Laura (Jos’ dochter) en Kim (Peters dochter) die actief blijven in het bedrijf.
Wij wensen Jos enorm veel genot van zijn welverdiende pensioen!