Hiep hiep hoera! Le Pain des Fleurs viert 25 jaar!

08.04.2025

Al sinds het jaar 2000 zet Le Pain des Fleurs zich in voor lekkere, gezonde en glutenvrije alternatieven voor brood en broodvervangers.

Wat begon als een simpel idee – een knapperige cracker gemaakt van boekweit – is uitgegroeid tot dé referentie als het gaat om glutenvrije crackers. Al in 2005 ontvingen ze het AFDIAG-label, dat garandeert dat hun crackers 100% glutenvrij zijn.

En het blijft niet bij die ene cracker. Door de jaren heen kwamen er allerlei smaakjes bij: kastanje, ajuin, kikkererwt, tomaat-paprika, … Je kan het zo gek niet bedenken, of ze hebben het.

Geen zin in crackers? Sinds kort zijn er ook chips in een aantal van hun vertrouwde smaken.

Of je nu al jaren fan bent of ze net leert kennen, Le Pain des Fleurs blijft verrassen. Zin om zelf te ontdekken waarom ze al 25 jaar de beste zijn? Probeer een van hun smaken en vier mee!

25 jaar krokant