HY by Hygiena

02.04.2024

HY iedereen!

Met trots stellen we jullie voor aan ons eigen merk in een nieuw jasje! Vanaf heden zijn onze eigen Hygiena producten terug te vinden onder HY! Hygiena is een historisch merk dat al decennialang sterk vertegenwoordigd wordt in Belgische natuur- en biowinkels. Van huis uit zijn we specialist in het vinden van kwalitatieve en goed geprijsde vruchten van verse oogsten, deze worden binnen onze eigen productie verpakt. Door de jaren heen kende ons eigen Hygiena merk verschillende verpakkingen.

Na een bevraging bij onze klanten, bleek er een duidelijke roep naar een verjonging en vernieuwing van het merkbeeld. Hiervoor gingen we aan de slag met ons team. Vele brainstormsessies en talloze voorstellen later, kwamen we tot een nieuw ontwerp: HY by Hygiena! Just as Healthy as Jummy! Voor ons past het nieuwe HY logo perfect in de boodschap die we trachten uit te dragen. Met HY willen we consumenten vanuit de winkelrekken aanspreken om voor kwalitatieve bio producten te kiezen en op deze manier samen te streven naar een duurzame toekomst. Daarnaast blijven we ons ook inzetten om steeds kwalitatieve producten aan te bieden tegen goede prijzen. Met HY blijven we dezelfde kwaliteit garanderen die u van ons gewoon bent.

Naast bio producten verkopen we onder HY ook niet-biologische producten, dit verschil is duidelijk weergegeven doormiddel van de kleur op het etiket. Groene etiketten staan voor biologische producten, blauwe etiketten worden gebruikt om niet-biologische producten aan te duiden. Op deze manier maken wij een duidelijk onderscheid zodat dit voor onze consumenten vanuit de winkelrekken meteen duidelijk is. We trachten op termijn al onze HY producten bio producten te kunnen noemen.

Daarnaast blijven we ons ook inzetten om plastic vervuiling tegen te gaan. Dit doen we door gebruik te maken van composteerbare verpakkingen. Zo zijn een groot deel van onze verpakkingen composteerbaar, dit is aangegeven links onderaan op het etiket van uw favoriete HY producten. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de bescherming van onze planeet.

Onze vernieuwde verpakkingen zullen terug te vinden zijn in natuur- en biowinkels bij jou in de buurt vanaf april 2024! Om ons laatste nieuws te volgen, kunt u steeds terecht op onze website of sociale media kanalen!

Tot snel!

Het Hygiena team