Eau Thermale Jonzac lanceert verjongingskuur voor de huid en ecologische deodorant

13.50.2022

Onze huid krijgt dagelijks veel te verduren: zonlicht, stress, slaapgebrek … ​ De huid wordt daardoor dunner, droger en het gelaat verliest haar glans. Vlekjes kunnen plots verschijnen en de teint wordt minder egaal. Tijd dus om je schoonheidsroutine te veranderen en over te schakelen op een meer geschikte verzorging aangepast aan jouw huid. ​ Sublimactive – Peau mature, de gloednieuwe lijn van Eau Thermale Jonzac, is hiervoor de oplossing en werkt als een verjongingskuur voor elke huid.

Ook onze oksels ondervinden snel huidirritaties. De nieuwe ecologische en alcoholvrije deodorants verzorgen je huid en geven tegelijkertijd een verfrissend gevoel.

Gecertificeerd biologisch, dermatologisch getest en met thermaal water: de nieuwe lijn van Jonzac bevat preventieve en corrigerende verzorgingsproducten die de vitaliteit en het welzijn van de huid herstellen. Sublimactive – Peau mature biedt extra comfort aan met actieve ingrediënten geselecteerd vanwege de doeltreffendheid op stevigheid, dichtheid en uitstraling. Voor een gevoede, sterkere en stralende huid dag na dag. Dankzij dit nieuwe gamma van Eau Thermale Jonzac kan je genieten van een compleet gezichtsritueel. Het bestaat uit vier producten: een revitaliserende rozencrème voor de doffe huid (40ml, € 36,10), een zijdezachte crème voor de droge tot zeer droge huid (40ml, € 33,60), een versterkend gemicroniseerd parel serum (40ml, € 41,20) en een verstevigende oogverzorging voor de kwetsbare huid rond de ogen (15ml, € 28,20).

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat Eau Thermale Jonzac van Laboratoire Léa Nature thermaal water als basis. Of dit thermaal water de verouderde huid enorm helpt? “Zeker en vast”, verklaart Laurence Rabaud, directeur van het Innovatie, Research en Development departement van Eau Thermale Jonzac: “Door het uitzonderlijk hoge gehalte aan minerale zouten werkt het thermaal water van Jonzac hydraterend, herstellend, verzachtend en ontstekingsremmend, waardoor het perfect geschikt is voor de anti-aging huidverzorging.”

Starten met een anti-age routine

Je maakt steeds minder collageen en elastine aan, wat de huid stevig houdt en veerkracht biedt. Rond je 80ste maakt de huid deze eiwitten nog maar weinig tot helemaal niet meer aan. De juiste verzorging, zoals ​ Sublimactive – Peau mature, kan dit huidverouderingsproces optimaal vertragen. Preventief smeren is dus de boodschap! De nieuwe lijn van Jonzac werkt evenals corrigerend en herstelt de schade die je huid na al die jaren heeft opgelopen. ​

Deodorant goed voor de huid en de planeet

Eau Thermale Jonzac is ​ ideaal voor de huid, maar ook voor onze planeet. Dat is bovendien de missie van fabrikant laboratoire Léa Nature, een duurzaam bedrijf dat enorm inzet op milieu en welzijn. Dat bewijzen ze opnieuw met hun nieuwe deodorants. Geen petrochemische gassen, 100% recycleerbaar, organische ingrediënten … ze hebben alles om goed te doen voor de planeet en zijn bovendien de allereerste biologische spraydeodoranten op de markt. De Eau Thermale Jonzac eco-sprays zijn ontstekingsremmend, 24 uur werkzaam en bevatten geen alcohol. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies: een verfrissende eco-spray deodorant voor de normale tot gevoelige huid (100ml, € 9,60) en een verzorgende variant voor de gevoelige huid (100ml, €9,60). De nieuwe deodorants hebben alle kwaliteiten om voor ons en het milieu te zorgen.