A new Frankly morning routine!

30.32.2023

Our new Frankly Ginger Spirulina shot, makes sure that you get the right boost from the moment you step out of bed. But why gathering the ginger with spirulina?

Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg, die al meer dan duizend jaar als voedingsbron wordt gebruikt. De alg bevat een schat aan voedingsstoffen en is de meest geconcentreerde eiwitbron die we op aarde kennen.

Er zijn 9 belangrijke vitamines terug te vinden in de alg, waaronder vitamine D, vitamine E, vitamine K en diverse B-vitamines. Daarnaast bevat spirulina verschillende mineralen waaronder calcium, magnesium en zink.

  • 100% biologisch en koud geperst, geen toevoegingen, alleen een natuurlijke goede smaak.
  • Rijk aan antioxidanten, vitamines, mineralen en aminozuren.
  • Ontstekingsremmend en immuun-versterkend.
  • Bevat alleen natuurlijke suiker van de koud geperste ingrediënten.
  • We werken samen met biologische boeren die hun 2e sortering groenten en fruit aan ons leveren voor de productie van onze (h)eerlijke Frankly ginger shots.

Frankly zero waste!

Bij ‘Frankly’ vinden we alle groenten en fruit mooi genoeg om te eindigen in onze sappen en shots, en zijn we blij om voedselverspilling te minimaliseren op deze manier. Daarnaast worden de pulprestjes van onze productie hergebruikt voor innovatieve voedsel ontwikkeling in verschillende circulaire samenwerkingsverbanden. We noemen het: Frankly zero waste!