Uw partner voor biologische-, natuur-, glutenvrije en dieetproducten

Ons bedrijf

Welkom bij Hygiena, de groothandel in natuurproducten die niet toevallig vernoemd is naar Hygieia, de Griekse godin van gezondheid. Want: een gezond leven is iets dat ons na aan het hart ligt. Niet omdat het een hype is. Niet sinds vandaag of gisteren dus, nee, al meer dan 60 jaar. Sinds 1955 om precies te zijn. Zolang is ons familiebedrijf al in de ban van natuurlijke producten. We importeren, exporteren en distribueren ze vanuit ons thuisfront Sint-Niklaas. En we hanteren daarbij maar één maatstaf: die van de kwaliteit. Een onberispelijke kwaliteit, wel te verstaan.

Tot het uiterste

Natuurproducten, biologische producten en dieetproducten die staan als een huis, voor minder doen we het niet. De betere biowinkel en natuurwinkel weten dat. We zijn er erg trots op dat de meeste van onze afnemers ons al jarenlang hun vertrouwen schenken. Al beschouwen we dat nooit als vanzelfsprekend. Elke dag opnieuw stropen wij de mouwen op voor onze klanten. Of ze nu groot zijn, of klein. Of ze nu al jaren bij ons aankopen of nog maar pas. Wij gaan tot het uiterste. Altijd. Dat ligt gewoon in onze natuur.

Nog meer topmerken

Die handen-uit-de-mouwen-mentaliteit heeft ons gebracht waar we vandaag zijn: aan de top in onze sector. Na een eerdere uitbreiding van 1.500 m² naar 3.000 m² namen we in januari 2017 een volledig nieuw distributiecentrum in gebruik. We hebben nu maar liefst 8.000 m² tot onze beschikking, met ruimte om uit te breiden tot 20.000 m². Wij zijn klaar om ook in deze 21ste eeuw uw uitgelezen partner te blijven voor alles wat biologisch en natuurlijk is. Nog in januari 2017 zijn we in zee gegaan met de Franse holding Compagnie Biodiversité, Ekibio en Léa Nature. Dankzij deze samenwerking verdelen we nu nog meer topmerken op de Belgische markt.